OMEGA ARTIC SEA - FOREVER - Čuva vaše srce

OMEGA ARTIC SEA - FOREVER 

Omega Artic Sea iz Forever Living Productsa pruža savršenu ravnotežu
masnih kiselina Omega - 3 u mješavini prirodnog ribljeg ulja i ulja koje se dobiva iz
liganja kako bi bolje podržavao vaš kardiovaskularni sustav, mozak i oči.

Ova jedinstvena mješavina ekskluzivni je proizvod Forever Livinga® i osigurava ne samo 33% više DHA dnevno, nego stvara idealnu ravnotežu DHA i EPA za optimalno zdravlje našeg organizma.
Znanstvena istraživanja posljednjih desetljeća dokazala su da upotreba masnih kiselinadaje fantastične rezultate u očuvanju zdravlja.Omega Arctic Sea Forever  izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani.


Sadrži omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.
Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.
U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.

Ispitivanjima Forever Living Products grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja štetnih masti i triglicerida u krvi.
Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.


Klinička ispitivanja: Dokazano je da je redovito uzimanje Omega Arctic Sea Forever  značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.

Omega Artic Sea - Forever -primjena


  • snižava krvni tlak, kolesterol i trigliceride (redovitim korištenjem može pomoći u sprječavanju infarkta od 50- 70%)
  • pomaže kod raznih srčanih problema i aritmije, poboljšava cirkulaciju, smanjuje ovapnjenje krvnih žila u srcu i općenito
  • pomaže kod razvoja tumora, smanjuje moguće metastaze, posebno kod jetre, gušterače, debelog crijeva , dojki, prostate i leukemije
  • smanjuje upale i bolove (posebno reumatske)
  • poboljšava koncentraciju i aktivnost mozga općenito, pomaže kod depresije i anoreksije, glavobolja i migrena, poboljšava vid
  • pomaže kod raznih kožnih problema, suhoće, dermatitisa, psorijaze itd.
  • smanjuje simptome PMS-a, problema kod menopauze, kod održavanja normalne razine šećera u krvi, kod raznih autoimunih oboljenja, alergija i slično
 Više proćitajte na: https://katicaduris.com/omega-artic-sea-forever/


Proizvode od Aloe Vere možete naručiti na webshopu Forevera
Saznajte kako možete ostvariti popuste 15 % ili 35% na prirodne proizvode Forevera.
Za više informacija o proizvodima Forevera slobodno nazovite +385 91 269 19 39
ili na e-mail: katica.duris@gmail.com

 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Aloe Vera i njezin utjecaj na ljudsko zdravlje

Pasta za zube - Forever Bright - izbjeljuje i njeguje

Postani Poslovni Partner - Forever Living Productsa