Forever Pomesteen Power - moćan antioksidans

Forever Pomesteen Power - opskrbljuje organizma antioksidantima



Forever Pomesteen Power rješenje je za opskrbu našeg organizma antioksidantima, za protutežu naših nezadovoljavajućih prehrambenih navika.

Ovaj snažan dodatak hrani djeluje antioksidacijski, bori se protiv slobodnih radikala s dva najdjelotvornija voća koje nalazimo u prirodi, a to su mogranj (šipak, nar) i mangostin.
Ove dvije vrste voća nude bogatu riznicu hranjivih tvari, istaknutu količinu ksantona, a sadrže i druge antioksidante.

Ksanton je toliko snažan tonutrijent koji oslobađanjem slobodnih radikala pomaže našem imunosustavu u očuvanju snage i zdravlja. Ovaj sjajni voćni sok sadržava još i krušku, malinu, borovnicu i kupinu.
Zaštićen patentom, uz dodatak ekstrakta od sjemenki grožđa, ovaj sok predstavlja cjelovitu antioksidacijsku formulu.


Forever Pomesteen Power  GLAVNI SASTOJCI:


Mangostin je tek nedavno otkriven na zapadu, već postoje doslovno stotine istraživačkih radova o mangostinu iz svih krajeva svijeta.

To je tropsko voće najveći pojedinačni izvor ksantona (antioksidansi) ikad otkriven. Korišten je stoljećima u starim medicinama, npr. ayurvedskih iscijelitelja i u  kineskoj medicini.

Dok većina ljudi zna za antioksidativne učinke vitamina C i E, puno manje ih je svjesno nevjerojatnog potencijala antioksidativne moći ksantona pronađenih u ovom voću.
Naršipak nazivaju i novim super voćem.

Pun je antioksidanata, vitamina A, C, E, kalija, folne kiseline i željeza. Znanstvenici kažu da može pomoći ljudima kod srčanih bolesti, raka i problema vezanih uz starenje ima antiaging učinak.
Fitoestrogeni iz koštica nara mogu umanjiti sindrome menopauze i postmenopauze, uključujući valove vrućine.
To je jedna od malobrojnih biljaka koja sadrži tvari slične estrogenima.
Ekstrakt sjemenki grožđa poznat je kao snažan antioksidans koji štiti tijelo od prijevremenog starenja, bolesti i propadanja.

Brojne znanstvene studije objavljene o ekstraktu sjemenki grožđa govore o povoljnim učincima proantocijanidina, posebice o zaštiti tijela od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, povoljnom učinku na vid, savitljivost zglobova, arterija i drugih tjelesnih tkiva, te povoljnom učinku na cirkulaciju krvi uslijed jačanja kapilara, vena i arterija.

Istraživanje američkih znanstvenika s University of Kentucky potvrđuje kako sastojak sjemenki grožđa uništava stanice leukemije.

Uz ovakve sastojke moć Forever Pomesteen Powera nije upitna. Preporučena dnevna doza je 30 - 60 ml uz Aloe veru gel za dobro zdravlje, dugovječnost i dobru kondiciju.
Proizvode od Aloe Vere možete naručiti na webshopu Forevera


Saznajte kako možete ostvariti popuste 15 % ili 35% na prirodne proizvode Forevera.
Za više informacija o proizvodima Forevera slobodno nazovite +385 91 269 19 39
ili na e-mail: katica.duris@gmail.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Aloe Vera i njezin utjecaj na ljudsko zdravlje

Pasta za zube - Forever Bright - izbjeljuje i njeguje

Postani Poslovni Partner - Forever Living Productsa